Zorg dat je er bij bent.

Nog een paar dagen en dan is het zover, de eerste workshop “Oorspronkelijk Koken” van 2018. Tijdens deze eerste workshop gaan we met elkaar op, in en bij het vuur een aantal lekkere gerechten maken. En natuurlijk ook samen proeven.

De eerste in deze reeks workshops is vol, maar geen nood. Voor de overig workshops is nog plaats..

Op 19 mei doen we een speciale workshop, bakken in de Dutch Oven. Niet zozeer brood, dat doen we op een andere datum, maar appeltaart, cupcakes etc. Een workshop voor de zoetekauwen dus.

Op 16 juni doen we voor iedereen die de eerste workshop gemist heeft het nog eens dunnetjes over… deze workshop staat ook weer in het teken van het opzien en bij het vuur koken.

In juli gaat het Vuurmeestertje even genieten van zijn (welverdiende) vakantie, maar in augustus zijn we weer terug!

Want 18 augustus gaan we weer bakken, maar dan brood. Allerlei broden en baktechnieken komen aan de orde tijdens deze workshop. Er gaat niets boven vers gebakken brood, en als je dat dan ook nog op een houtvuur bereidt… Zorg dus dat je deze niet mist!!

Op 15 september doen. we al weer de laatste in deze reeks. Deze workshop staat in het teken van herfstgerechten. We gaan aan de slag met ingrediënten die passen bij deze tijd van het jaar. Paddestoelen, wild etc. etc.  En natuurlijk Oorspronkelijk gekookt!

Genoeg leuke dingen in het verschiet dus! Vanaf mei zijn er nog plaatsen beschikbaar, maar zorg dat je niet achter het net vist!!

Inschrijven kan hier.

En natuurlijk ben je van harte welkom op 14 oktober tijdens het 2e Northern Fires Outdoor Food Festival! Als bezoeker, maar ook als deelnemer. Het is een laagdrempelig festival waar zowel de beginnende buitenkoker als de gevorderde buitenkoker van harte welkom is.