Een week vol belevenissen…

Ongelofelijk… wat kan er in een week toch veel gebeuren. Het begon met De Vuurmeester trekker die niet door de APK keuring kwam. De kosten liepen helaas zo erg op dat ik besloten heb om maar afscheid te nemen. Met pijn in het hart, dat wel. Ondanks dat hij 25 jaar oud was, heeft hij het altijd goed gedaan en heb ik er veel plezier aan beleefd. Echt even een baal momentje dus..

Gelukkig waren de fantastisch, gave, te gekke, super (je merkt het, ik kom superlatieven te kort) momenten in de meerderheid.

Het eerste moment was donderdag 10 mei (Hemelvaart) om ongeveer 16.15 uur. Dat was het moment waarop de uitslag van de jaarlijkse bbq wedstrijd in Hoogeveen bekend werd gemaakt.

Na een spannende wedstrijd, het niveau lag hoog, bleken we als Bad to the Bone BBQ and Outdoor Cooking team de eerste plaats te hebben behaald. Op alle vier de onderdelen kwamen we als beste uit de bus. zelfs 2 gerechten met de maximale score! Waanzinnig!!

Onze allereerste wedstrijd en dit is het resultaat. We konden het nauwelijks geloven… Dit was een echte droomstart voor ons team.

 

 

 

 

 

Zaterdag 12 mei mocht ik met onze oudste cupcakes gaan bakken samen met zo’n 20 kinderen georganiseerd door de Culturele raad Haren, werkgroep Letteren. Het thema was geïnspireerd op het Grote Taartenboek van Toon Tellegen.  In dit boek mislukken nog weleens taarten, er staat zelfs een recept in voor mislukte taart.

Dat recept hadden de aanwezige kinderen in elk geval niet gelezen. Samen bakten we cupcakes in de Dutch Oven en deze werden daarna v versierd. Ik heb prachtige creaties voorbij zien komen. Sommige cupcakes werden voor Moederdag gemaakt, maar een heel aantal hebben dat net niet gered…

Al met al een supergave middag, helemaal omdat ik het samen met Laura mocht doen. Een blij Vuurmeestertje en een trotse papa.

 

 

Mocht je nu ook zin hebben gekregen in bakken in de Dutch Oven, aanstaande zaterdag geef ik van 11.00 tot 15.00 een workshop in Drouwenermond. Er zijn nog plaatsen, dus geef je snel op!

En ook de Vuurmeester messen namen deze week een vlucht… ze waren niet aan te slepen. Gelukkig heb ik met de leverancier af kunnen spreken dat de voorraad omhoog gaat zodat ze sneller uitgeleverd kunnen worden!

En wat helemaal gaaf is, het mes is straks ook via de webshop van Buitenkookproducten.nl verkrijgbaar!! Hoe cool is dat??

Al met al was het dus een week vol belevenissen,