Workshops in 2018

Print pageEmail page

Ik deed het al een tijdje… meestal incidenteel, of op verzoek. Workshops geven bedoel ik dan. Het wordt dan ook hoog tijd om daar een beetje structuur in aan te brengen.

Vanaf volgend jaar ga ik dan ook in samenwerking met Buitenkookproducten.nl beginnen met workshops op gezette tijden. Mits het weer het toelaat, starten we in April 2018.

In een workshop behandelen we de basis van het koken op open vuur. En we organiseren specifieke workshops rondom een thema, bijvoorbeeld brood. Iedere workshop zal zo’n vier uur duren en na afloop proeven we natuurlijk wat we bereid hebben.

De workshops vinden plaats op de 3e zaterdag van de maand bij Buitenkookproducten in Drouwenermond op de grens van Groningen en Drenthe. De winkel is die dag ook open, dus als je er nog geen genoeg van kunt krijgen, dan kun je meteen je verzameling starten of  uitbreiden.

De workshops komen in de kalender op De Vuurmeester te staan, houd deze dus goed in de gaten!

 

Christian Boomker

Christian Boomker

Ik ben opgeleid tot levensmiddelentechnoloog en later tot kok. Koken en alles wat er bij hoort heeft altijd mijn interesse gehad. Ik werk als kok in een Forensisch Psychiatrisch Centrum, daarnaast ben ik veel bezig met buiten koken. Ik gebruik daarvoor niet alleen de BBQ, maar kook, stoof, bak en braad ook in de ketel en de Dutch oven. Op houtvuur en in gietijzer, Oorspronkelijk koken noem ik dat.

Facebook Twitter LinkedIn