Northern Fires 2: nog maar een paar weken!

Het staat natuurlijk allang in jullie agenda, rood omcirkelt en met grote uitroeptekens… Zondag 14 oktober 2018: Northern Fires 2.

Na het succes van de eerste editie kon het natuurlijk niet uitblijven, er moest een een tweede deel georganiseerd worden. En dat doen we!

Wanneer?

Zondag 14 oktober 2018

Waar?

Camping ’t Nije Hof
Spoorstraat 29b
9503 AM Stadskanaal

 

Wat is het Northern Fires Outdoor Food Festival en wat moet ik als bezoeker weten?

Het Northern Fires Outdoor Food Festival wil je kennis laten maken met alle verschillende facetten van het buiten koken. We willen een laagdrempelig festival zijn voor zowel de deelnemers als de bezoekers.

Daarom is het festival vrij toegankelijk te bezoeken. Echter, wil je iets proeven van wat onze deelnemers hebben bereid dan zal je een mok met spork (combinatie van mes, lepel en vork) moeten aanschaffen. De kosten hiervoor bedragen € 4,- per set.

Houdt er rekening mee dat alle kosten voor de ingrediënten betaald worden door de deelnemers zelf. Zij ontvangen hiervoor geen vergoeding! De deelnemer bepaalt zelf hoeveel en hoe vaak hij/zij opschept! Op=Op!

Meedoen?? Je bent van harte welkom!!

Tijdens het Northern Fires Outdoor Food Festival willen we het publiek laten zien en proeven hoe leuk en lekker onze hobby is. Om mee te doen hoef je echt geen doorgewinterde professional te zijn! Ook beginnende buitenkokers zijn meer dan welkom! Zelfs al heb je gisteren je eerste schreden op het buitenkook pad gezet… sterker nog, ik zou dan zeker komen. Waarom?

Voor de deelnemers is het festival een leuke manier om je netwerken uit te breiden en van elkaar te leren. Daarom willen we op de avond voor het festival een gezellig netwerk moment organiseren voor de deelnemers. Het festival vindt plaats op het terrein van een camping, er is dus voldoende gelegenheid om te overnachten.

Omdat de kosten voor eigen rekening zijn, bepaal je zelf wat en hoeveel je wil maken. Uiteraard is het fijn als er voldoende is om bezoekers wat te laten proeven. Het is niet de bedoeling om je eigen gerechten te verkopen. Natuurlijk mag je wel reclame maken voor je eigen (catering) bedrijf of (wedstrijd)team.

Wij zullen tijdens het festival zorgen voor voldoende eten en drinken voor de deelnemers.

Een kleine foto impressie van vorig jaar:

[huge_it_slider id=”1″]

Lijkt het je leuk om mee te koken?? Meld je dan hier aan!

Zien we je op 14 oktober?