De eerste wedstrijd komt er aan… WK Stamppot en Snert koken

Nog maar een paar dagen en dan is het zover, de eerste wedstrijd van dit jaar… het WK stamppot en Snert koken. De recepturen zijn klaar, mijn gerechten tot op het kleinste detail ge-finetuned en ik heb er zin in!

Vrijdag 16 februari ben ik op tijd aanwezig bij Het Alfa-college “De Kluiverboom” in Groningen. ‘S morgens staat eerst de stamppot op het menu, ’s middags maak ik dan de snert. Ik denk dat ik met beide gerechten weer een goede kans maak. We zullen zien. Gezellig wordt het vast en zeker!

En dan gaan we ons opmaken voor de volgende wedstrijd.. Ik zeg we, want sinds kort maak het Vuurmeestertje deel uit van een echt barbecuewedstrijdteam. Ons team heet ‘Bad To The Bone’  en bestaat uit Erik “Brute Bosjesman” ~Manders, Peter Roos, Matt la Rou, Gemma “Miss BBQ” van Leuven en ik zei de gek. We gaan zogeheten culinaire bbq wedstrijden doen. Voor dit jaar staan er vier op het programma.

Een ontzettend leuke uitdaging waar we allemaal naar uit kijken! Houd onze Facebookpagina maar in. de gaten!!

In de tussentijd staat er nog de Tailgate Challenge in Lunteren op het programma en natuurlijk de workshops in samenwerking met Buitenkookproducten.nl

Voor de workshop van 21 April is nog maar een plaats beschikbaar, voor de workshop van 19 mei zijn er nog voldoende plaatsen. Dat wordt een hele leuke workshop, we gaan dan bakken in de Dutch Oven!! Schrijf je dus snel in!!

En dan last, but not least… Northern Fires. Na het succes van het afgelopen jaar komt er een deel 2. En wel op zondag 14 oktober 2018! Het duurt nog even, maar zet de datum wel alvast in je agenda! Dit mooie evenement wil je niet missen!!!

Je ziet het.. 2018 heeft weer een heleboel mooie dingen in petto! Wellicht treffen we elkaar op een van de evenementen!