Northern Fires Outdoor Food Festival

Misschien heb je het evenement al op Facebook voorbij zien komen, Northern Fires Outdoor Food Festival.  Helaas had ik vorig week een stevige buikgriep te pakken, dus nu zal ik proberen duidelijk te maken wat de bedoeling is..

Op zondag 29 oktober organiseer ik dit festival voor de eerste keer in samenwerking met Camping ’t Nije Hof in Stadskanaal. Mariska en Rob, dochter en schoonzoon van de eigenaren, zullen dit seizoen voor het eerst deze prachtige camping gaan runnen. Rob is een echte barbecuefanaat en was meteen te porren voor dit plan. Hun camping ligt op loopafstand van het centrum van Stadskanaal en heeft ongeveer 40 plaatsen, bovendien stellen ze verschillende barbecues ter beschikking aan hun gasten. Ik ben dus superblij dat we hier dit evenement kunnen gaan organiseren!!

Wat moet je je er bij voorstellen?

Het is de bedoeling om met dit festival te laten zien én proeven hoe leuk het buiten koken is! Om het festival laagdrempelig te houden is de entree gratis!

Maar… om te kunnen proeven zal er een kleine vergoeding gevraagd worden. Op die manier blijft het voor iedereen leuk.

Voor wie het leuk vindt om in Dutch Ovens, op houtvuur et cetera te koken, die kan tijdens dit festival zijn kunsten laten zien en laten proeven. Het maakt niet uit of je nu een doorgewinterde buiten koker bent of misschien net vorige week je eerste Dutch Oven hebt aangeschaft. We maken er een gezellige dag van!

Bovendien is het een leuke gelegenheid om elkaar (beter) te leren kennen, we hebben tenslotte allemaal dezelfde hobby. Na afloop van het festival kunnen we dan gezellig nog even met elkaar verder kletsen, onder het genot van…

Lijkt het je leuk om te komen koken? Neem dan even contact op via: aanmelding@dutchovencookingsociety.org 

Je krijgt dan de verdere informatie.

Ik hoop natuurlijk op veel bezoekers én deelnemers!! Dus kom je ook?