Fijne vakantie!

De rest van Nederland heeft al vakantie, maar hier in het Noorden is het volgende week pas zover. En dat betekent dat ook De Vuurmeester het even wat rustiger aan gaat doen.

Wij trekken er lekker met onze tent op uit, 14 dagen vertoeven in “ons” paradijsje op de poesta. Heerlijk genieten van de zon, de natuur en natuurlijk van de Hongaarse keuken. Ik kom ongetwijfeld vol inspiratie weer terug.

En jullie? Wat gaan jullie doen? Mocht je leuke en/of inspirerende verhalen hebben, fantastische gerechten hebben gegeten of misschien zelfs bereid.. Deel ze dan op bijvoorbeeld de Facebook pagina of stuur ze per mail. 

Ik vind het heel gaaf om te lezen wat jullie allemaal beleefd hebben!

Wat je ook gaat doen, waar je ook heen gaat.. geniet! Van alles om je heen en vooral van elkaar. Ik wens je een fantastische zomer!

 

Christian Boomker

Christian Boomker

Ik ben opgeleid tot levensmiddelentechnoloog en later tot kok. Koken en alles wat er bij hoort heeft altijd mijn interesse gehad. Ik werk als kok in een Forensisch Psychiatrisch Centrum, daarnaast ben ik veel bezig met buiten koken. Ik gebruik daarvoor niet alleen de BBQ, maar kook, stoof, bak en braad ook in de ketel en de Dutch oven. Op houtvuur en in gietijzer, Oorspronkelijk koken noem ik dat.

Facebook Twitter LinkedIn