Northern Fires: nog een niet afgehaalde prijs

Er is slechts een prijs nog niet afgehaald na de verloting tijdens Northern Fires Outdoor Food Festival.

Het gaat om een Baseballpet met het Vuurmeester logo. Een zeer zeldzaam exemplaar waarvan er slechts vijf zijn gemaakt.

Het lotnummer waarop deze prijs is gevallen is:

lotnummer 36

van harte gefeliciteerd!

Ben jij de gelukkige winnaar, neem dan even contact met me op via het contactformulier

 

Christian Boomker

Christian Boomker

Ik ben opgeleid tot levensmiddelentechnoloog en later tot kok. Koken en alles wat er bij hoort heeft altijd mijn interesse gehad. Ik werk als kok in een Forensisch Psychiatrisch Centrum, daarnaast ben ik veel bezig met buiten koken. Ik gebruik daarvoor niet alleen de BBQ, maar kook, stoof, bak en braad ook in de ketel en de Dutch oven. Op houtvuur en in gietijzer, Oorspronkelijk koken noem ik dat.

Facebook Twitter LinkedIn