WK stamppot en snert koken

Print pageEmail page

In een eerdere post maakte ik al melding van het feit dat ik graag mee wil doen met het WK Stamppot en Snert koken op vrijdag 20 februari 2015, maar dan wel kokend op houtvuur.

Zojuist kwam het bericht binnen dat het mogelijk is! Fantastisch nieuws!!!

De voorbereidingen waren al in volle gang, maar nu stoken we het vuur nog iets hoger op.

 

Noteer dus vrijdag 20 februari vast in je agenda en kom naar het Alfa College locatie Kluiverboom in Groningen.

Christian Boomker

Christian Boomker

Ik ben opgeleid tot levensmiddelentechnoloog en later tot kok. Koken en alles wat er bij hoort heeft altijd mijn interesse gehad. Ik werk als kok in een Forensisch Psychiatrisch Centrum, daarnaast ben ik veel bezig met buiten koken. Ik gebruik daarvoor niet alleen de BBQ, maar kook, stoof, bak en braad ook in de ketel en de Dutch oven. Op houtvuur en in gietijzer, Oorspronkelijk koken noem ik dat.

Facebook Twitter LinkedIn