De volgende stap..

Vorige week hebben we de Goedheiligman op bezoek gehad. Jeetje, wat is het Vuurmeestertje verwend en precies met datgene wat ik graag wilde hebben. En hij was goed op de hoogte, dus ik denk dat hij dit blog ook af en toe leest. Maar hij wist ook dingen die nog helemaal niet hier gemeld zijn. En dat is toch bijzonder..

Een van de dingen die de Sint wist te vertellen was dat de Vuurmeester gevraagd is om plaats te nemen in een testpanel van het Algemeen Dagblad. De bedoeling is om samen met anderen verschillende soorten Erwtensoep (Snert) te gaan testen. Tja, als kampioen snertkoken moet je daar natuurlijk wel gehoor aan geven. Maar hoe Sint dat wist???

Ook mijn wens om leermeester te worden is de oude man niet ontgaan, via LeermeestersNN, de overkoepelende organisatie voor leermeesters in Noord Nederland, kun je een opleidingscursus tot Leermeester winnen. Hiervoor moet je een “elevator pitch” insturen. Een kort filmpje waarin je laat zien wie je bent en waarom jij die cursus wilt winnen. Mijn filmpje heb ik inmiddels ingestuurd. Ook daarvan was Sinterklaas op de hoogte..

Hetgeen de oude baas nog meer wist te vertellen, dat houd ik nog even voor mijzelf. Dat is nog niet rond, maar als dat doorgaat.. Zo ontzettend gaaf!!

Alle ontwikkelingen van de afgelopen tijd en eigenlijk alles wat er het afgelopen jaar allemaal gebeurd is, hebben er toe geleid dat ik nog eens na ben gaan denken over hoe nu verder.. De conclusie is: tijd voor de volgende stap!

Het is een druk jaar geweest met alle demonstraties en workshops,  ik heb er heel veel plezier aan beleefd en had het voor geen goud willen missen. Het heeft een hoop tijd gekost maar ook best veel geld. Het eerste vind ik niet erg, daarvoor is het gewoon te leuk. Het tweede is ook niet erg, maar het moet natuurlijk niet de spuigaten uitlopen.

Daarom heb ik besloten De Vuurmeester zakelijker te gaan aanpakken. Ik hoef er niet rijk van te worden, maar het moet me ook geen geld kosten. Dat is het streven.

Een spannend besluit, maar ook een waar ik heel veel zin in heb.

Een van de dingen waar ik mij wat meer op wil gaan richten is Event Catering. Of te wel catering op locatie. Dus vanaf vandaag ben ik ook daar voor in te huren. En om De Vuurmeester wat te promoten heb ik mijn “elevator pitch” filmpje wat aangepast tot promotiefilmpje. Deze staat nu standaard op de beginpagina van De Vuurmeester en hieronder..

Ik ben er best trots op.

Aanstaande zaterdag, 12 december, vind je De Vuurmeester in Appingedam. Daar staan we tijdens het Lutje Winterwelvaart. Het feest begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Komt Allen!

Na dit evenement gaat De Vuurmeester even genieten van zijn welverdiende rust om straks weer vlammend het nieuwe jaar in te gaan. Tot die tijd dus ook even geen blog.

Ik wens jullie hele fijne feestdagen!