Een belangrijke mededeling..

Print pageEmail page

image

Beste lezers van dit blog
Hoe moet het nu toch?
Iedere dinsdag, een vast moment
Een nieuw Vuurmeester blog, dat zijn we zo gewend
Maar deze dinsdag gaat dat niet door
Sint komt langs en dat gaat voor
Hopelijk is Vuurmeestertje braaf genoeg geweest
En wordt deze avond een groot feest
Ga dus niet massaal bellen
Je zult het echt even zonder de Vuurmeester moeten stellen
Volgende week ben ik weer van de partij
Zijn jullie er dan ook weer bij?

image

Christian Boomker

Christian Boomker

Ik ben opgeleid tot levensmiddelentechnoloog en later tot kok. Koken en alles wat er bij hoort heeft altijd mijn interesse gehad. Ik werk als kok in een Forensisch Psychiatrisch Centrum, daarnaast ben ik veel bezig met buiten koken. Ik gebruik daarvoor niet alleen de BBQ, maar kook, stoof, bak en braad ook in de ketel en de Dutch oven. Op houtvuur en in gietijzer, Oorspronkelijk koken noem ik dat.

Facebook Twitter LinkedIn