Het wordt steeds mooier.

Toen ik dit blog in oktober 2014 begon, had ik niet kunnen denken dat in 4 maanden tijd er zoveel zou gebeuren. Het blog trekt bezoekers uit de hele wereld en wordt beter bezocht dan ik ooit had kunnen denken. Ook social media doet het goed, de Facebook pagina heeft meer dan 250 likes, op Twitter inmiddels bijna 100 volgers en sinds kort vind je de Vuurmeester ook op Instagram. Zoals je misschien wel gemerkt hebt, heeft het blog een make-over gekregen. Het is een iets ander stijl dan het vorige, maar ik denk dat het de leesbaarheid ten goede komt.

Kortom, de Vuurmeester is een blij mens.

Maar er staat nog meer op stapel..

Op vrijdag 20 februari 2015 kun je de Vuurmeester in actie zien tijdens het WK Snert en Stamppot koken, hier over heb ik al vaker geschreven op dit blog. De voorbereidingen zijn in volle gang en nu is het hopen op een beetje mooi weer.

Snert en stamppot

Op donderdag 19 en vrijdag 20 maart 2015 kun je me vinden op de Wonen en Co beurs in Groningen. Hier zal ik een demonstratie geven. Jammer genoeg niet op houtvuur, maar je zult zeker gerechten te zien krijgen die prima op houtvuur  gemaakt kunnen worden. Wat die gerechten zijn, houd ik nog even geheim.. Maar spectaculair wordt het zeker! Kom dus eens langs op donderdag 19 of vrijdag 20 maart tijdens de beurs van Wonen en Co.

Op zondag 12 april 2015 vindt op het Natuurkampeerterrein de Hondsrug in Noordlaren (Gn) een kampeermarkt plaats. Hier is de Vuurmeester ook aanwezig met een demonstratie koken op houtvuur. Tevens kun je een kijkje nemen in de kampeerwagen of in een tipi-tent. Dus ben je op zoek naar nieuwe of tweedehands kampeerartikelen, ben je benieuwd naar de demonstratie of heb je gewoon zin in een mooie wandeling? Kom dan zondag 12 april tussen 11.00 en 16.00 uur naar het Nivonhuis de Hondsrug aan de duinweg 6 in Noordlaren.

Op deze manier mensen kennis laten maken met het Oorspronkelijk Koken, vind ik geweldig. Ik heb dan ook zin in alles wat er komen gaat! En om een beetje goed voor de dag te komen tijdens deze evenementen, heb ik een speciale Vuurmeester’s koksbuis laten maken.

 

Koksbuis Koksbuis 1

Met dank aan Borduur en naai studio Marjan in Veendam. Die fantastisch werk heeft geleverd en met goede suggesties kwam!Ik ben superblij met het resultaat.

visite kaartjesEn zelfs visitekaartjes kunnen ze daar voor je maken!

De titel van dit blog luidt: Het wordt steeds mooier. En zo is het!