De allereerste vlog van De Vuurmeester

Ik loop er al een tijd over na te denken.. om naast de gewone blogs ook filmpjes te maken. En nu is het dan zover.. de allereerste vlog van De Vuurmeester.

Vloggen heb ik nog nooit gedaan, ik denk dus wel dat ik het kan. Alhoewel het best vreemd is om tegen een camera te praten..

Dit jaar zal er dus zo nu en dan een vlog voorbij komen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Dit is de eerste.. (en dat is ook wel te zien 😉)

 

Christian Boomker

Christian Boomker

Ik ben opgeleid tot levensmiddelentechnoloog en later tot kok. Koken en alles wat er bij hoort heeft altijd mijn interesse gehad. Ik werk als kok in een Forensisch Psychiatrisch Centrum, daarnaast ben ik veel bezig met buiten koken. Ik gebruik daarvoor niet alleen de BBQ, maar kook, stoof, bak en braad ook in de ketel en de Dutch oven. Op houtvuur en in gietijzer, Oorspronkelijk koken noem ik dat.

Facebook Twitter LinkedIn