Website storing.. maar dan toch..De Vuurmeester’s keus!

Print pageEmail page

Een dagje later de gepland.. Alle elektronica in ons dagelijks leven kan heel handig zijn en eerlijk is eerlijk.. ik zou niet zonder willen.  Best wel bijzonder gezien mijn voorliefde voor het “primitieve”koken op hout. Maar al die elektronica moet het dan wel doen! Gisteravond was dat even niet het geval waardoor ik geen blog kon posten. Maar goed, dankzij de  hulp van mijn provider’s  helpdesk, is nu het probleem weer opgelost! Fijn!!

Het was weer een bijzondere week.. vorige week schreef ik over de update die het winkelgedeelte van de site heeft ondergaan. Een uitbreiding in barbecuepakketten en de verhuur van de Ofyr. Deze week nog meer uitbreiding op dat vlak..

Het idee heeft al een tijd door mijn hoofd gespeeld en nu kwam het weer op mijn pad.

Zo nu en dan krijg ik de vraag welke Dutch Oven ik zou adviseren of welke accessoires handig zijn voor het koken op hout.  En waar deze te koop zijn. Op al die vragen hoop ik met de categorie “De Vuurmeester’s keus” een antwoord te kunnen geven. vm keus

Daar vind je vanaf vandaag een aantal producten die zich onderscheiden op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit. Producten waar ik als Vuurmeester achter kan staan. In de loop van de tijd hoop ik steeds meer van dit soort producten te kunnen toevoegen.

Ik vind het een leuke aanvulling en een spannende onderneming waar ik ontzettend veel zin in heb!  De eerste bestelling is zelfs al binnen!

IMG_5841

Ik zou zeggen.. neem eens een kijkje in de winkel!

Christian Boomker

Christian Boomker

Ik ben opgeleid tot levensmiddelentechnoloog en later tot kok. Koken en alles wat er bij hoort heeft altijd mijn interesse gehad. Ik werk als kok in een Forensisch Psychiatrisch Centrum, daarnaast ben ik veel bezig met buiten koken. Ik gebruik daarvoor niet alleen de BBQ, maar kook, stoof, bak en braad ook in de ketel en de Dutch oven. Op houtvuur en in gietijzer, Oorspronkelijk koken noem ik dat.

Facebook Twitter LinkedIn