Veranderingen

Heb je het al gezien? Vast wel… De website is wat veranderd, bij een aantal recepturen op de hoofdpagina staan nu ook dit soort foto’s

Het is mijn bedoeling om dit voor zoveel mogelijk recepten nog te doen. Het maakt het net een beetje professioneler en het ziet er bovendien mooier uit. Tenminste… dat vind ik.

En over professioneler gesproken, er is nog meer veranderd. Misschien heb je het al gezien dat de link naar de winkel is verdwenen en er een zwevend menu aan de linkerkant van het scherm voor in de plaats is gekomen.

Dit heeft te maken met een kleine verandering in het concept van De Vuurmeester. Het afgelopen anderhalf jaar heb ik gemerkt dat de bijzaken van De Vuurmeester (zoals catering en verkoop van pannen) en andere lopende projecten, steeds meer tijd kosten.Tijd die ik ook graag aan ons gezin wil spenderen.

Tijd dus om het een en ander anders te gaan regelen. Workshops blijf ik doen op aanvraag, mits er voldoende deelnemers zijn. Bijvoorbeeld als teamuitje of als teambuilding. Daarnaast wil ik in 2018 op een aantal vaste data een workshop organiseren. Die worden ruim op tijd aangekondigd en bij voldoende deelnemers gaan die door.

Voor catering ben ik beschikbaar voor grotere opdrachten, al dan niet samen met een andere cateraar. En ook demonstraties wil ik gewoon blijven geven.

Buitenkook producten kan ik je nog steeds leveren, daarvoor werk ik nu samen met  de mensen van Buitenkookproducten.nl

Daar vind je een mooi assortiment en super service!

Je ziet het… het geheel wordt iets gestructuureerder (in elk geval achter de schermen), en hopelijk wordt het iets gemakkelijker om mijn tijd te verdelen.

En dit blog? Dat blijf ik natuurlijk gewoon schrijven. Beloofd!