Update maatregelen COVID-19 (Corona) virus

Gistermiddag 15/3 heeft het kabinet besloten dat er vergaande maatregelen nodig zijn om verdere uitbraak in te dammen.
Dit houd in dat tot 6 april de activiteiten van De Vuurmeester worden opgeschort.

Diegenen die een (besloten) workshop gepland hadden staan hebben inmiddels een mail ontvangen.

Christian Boomker
Christian Boomker

Ik ben opgeleid tot levensmiddelentechnoloog en later tot kok. Koken en alles wat er bij hoort heeft altijd mijn interesse gehad. Ik werk als kok in een Forensisch Psychiatrisch Centrum, daarnaast ben ik veel bezig met buiten koken. Ik gebruik daarvoor niet alleen de BBQ, maar kook, stoof, bak en braad ook in de ketel en de Dutch oven. Op houtvuur en in gietijzer, Oorspronkelijk koken noem ik dat.

Facebook Twitter LinkedIn