Belangrijke mededeling aangaande workshops en het Covid-19 (corona) Virus

Ik krijg wat vragen aangaande het al of niet doorgaan van de workshops en maatregelen rondom het Corona virus. Zolang er vanuit de overheid geen restricties worden opgelegd, gaan de geplande workshops gewoon door.

We zullen tijdens de workshops, de adviezen zoals extra handen wassen en goed ontsmetten in acht nemen. Er is extra handgel aanwezig om handen mee te ontsmetten. Uiteraard volgen we de situatie nauwlettend.

Mocht u toch af willen zien van deelname, geef dat tijdig aan. Dan kunnen we in overleg opzoek naar een passende oplossing.

Bij twijfel of vragen kunt altijd contact opnemen met info@devuurmeester.nl

Blijf gezond! Christian Boomker

Christian Boomker
Christian Boomker

Ik ben opgeleid tot levensmiddelentechnoloog en later tot kok. Koken en alles wat er bij hoort heeft altijd mijn interesse gehad. Ik werk als kok in een Forensisch Psychiatrisch Centrum, daarnaast ben ik veel bezig met buiten koken. Ik gebruik daarvoor niet alleen de BBQ, maar kook, stoof, bak en braad ook in de ketel en de Dutch oven. Op houtvuur en in gietijzer, Oorspronkelijk koken noem ik dat.

Facebook Twitter LinkedIn