De komst van een klein Vuurmeestertje of te wel het ultieme recept voor beschuit met muisjes

Papa trots
Mama blij
Buikje weg
Mijn zusjes er een broertje bij

Afgelopen zondagmorgen om 02:03 uur is onze zoon en toekomstig Vuurmeestertje geboren. Zijn naam is Jens Sebastian en is helemaal compleet.. tien vingertjes, tien teentjes, een neusje en een mond en het allerbelangrijkste: kerngezond!

Jens

Wij zijn reuze trots en ontzettend blij!

Deze week dus een bijzonder recept, zeker voor de Vuurmeester want er komt geen houtvuur aan te pas. Hoewel het misschien wel leuk is om te proberen.. Beschuit. Uiteraard met muisjes (voor de gelegenheid in de kleur blauw).

Wat heb je nodig?

1 beschuit
(room)boter
muisjes, blauw en/of roze

IMG_5522

Aan de slag:

Besmeer 1 kant van de beschuit met boter, neem lekker roomboter. Het is tenslotte feest! Doe wat muisjes in een kom die groter is dan de omtrek van het beschuit, de kleur van de muisjes is afhankelijk van het geslacht van de baby. Ben je niet zeker of gewoon creatief.. gebruik dan een mix van roze en blauwe muisjes. Leg het beschuit met de beboterde kant naar beneden in de kom met muisjes. Haal het beschuit voorzichtig uit de kom zodat het niet breekt. De beboterde kant is nu geheel bedekt met muisjes. Serveer op een mooi bordje of servetje.

Dit gerechtje combineert uitstekend met warme chocolademelk, koffie of thee.