Klein vuurmeestertje heeft zijn dag niet..

Onze kleine man heeft zijn dag niet helemaal.. Drie maandjes oud en het benauwde, klamme weer van de afgelopen paar dagen zijn kennelijk iets te veel.

Het is de hele dag huilen en veel onrust.. De temperatuur op de slaapkamer geeft ver boven de 20 graden aan. Slapen lukt dus ook niet.

Tja, dan wil je maar een ding.. Lekker bij papa en mama zijn. En geef hem eens ongelijk.

Papa Vuurmeester besteed dus even zijn aandacht aan zijn jongste telg. De volgende keer is er weer een blog. Beloofd!

image

 

 

 

 

Christian Boomker

Christian Boomker

Ik ben opgeleid tot levensmiddelentechnoloog en later tot kok. Koken en alles wat er bij hoort heeft altijd mijn interesse gehad. Ik werk als kok in een Forensisch Psychiatrisch Centrum, daarnaast ben ik veel bezig met buiten koken. Ik gebruik daarvoor niet alleen de BBQ, maar kook, stoof, bak en braad ook in de ketel en de Dutch oven. Op houtvuur en in gietijzer, Oorspronkelijk koken noem ik dat.

Facebook Twitter LinkedIn