Cooking

De Vuurmeester als toegevoegde waarde voor uw concept. Dat is mogelijk!

Zodra het vuur aangaat gebeurt er iets… Vuur betekent warmte en veiligheid en appeleert zo aan ons oerinstinct, vuur trekt dus mensen aan.

Met De Vuurmeester kunt u uw gasten een bijzondere ervaring bieden. Of dat nu binnen, of liever gezegd buiten, uw horecabedrijf is, of als toevoeging bij uw catering opdrachten… Met De Vuurmeester biedt u net dat beetje extra!

Door middel van livecooking , laat u uw gasten genieten van gerechten die ter plekke bereid worden. Uiteraard op houtvuur…

Demonstreer uw foodproducten tijdens een Vuurmeester demonstratie, waarbij we in overleg leuke gerechtjes samenstellen, zodat uw producten het beste tot zijn recht komen.

Of trek de aandacht voor uw bedrijfsopening of speciale gelegenheid met showcooking. Op bijvoorbeeld de Ofyr (zie foto) maken we er een show van. Bijvoorbeeld flamberen of bedruipen met brandend vet ziet er spectaculair uit én het zorgt ook nog voor een heerlijke smaak!

Maak er een gezellige dag van en werk aan teambuilding door middel van een workshop. Waarbij de gemaakte gerechten natuurlijk ook geproefd worden.

Dat zijn nog maar een paar voorbeelden van wat De Vuurmeester voor kan betekenen.

 

 

De Vuurmeester levert maatwerk, neem voor vragen of een vrijblijvende offerte contact op via het onderstaande formulier.

 

Christian Boomker

Christian Boomker

Ik ben opgeleid tot levensmiddelentechnoloog en later tot kok. Koken en alles wat er bij hoort heeft altijd mijn interesse gehad. Ik werk als kok in een Forensisch Psychiatrisch Centrum, daarnaast ben ik veel bezig met buiten koken. Ik gebruik daarvoor niet alleen de BBQ, maar kook, stoof, bak en braad ook in de ketel en de Dutch oven. Op houtvuur en in gietijzer, Oorspronkelijk koken noem ik dat.

Facebook Twitter LinkedIn